Hypotheken

Behalve naar maandlasten, kijken wij ook naar jouw toekomstplannen

Je wilt een huis gaan kopen en je wilt je oriënteren.

Je wilt je oriënteren wat je mogelijkheden zijn of je hebt misschien je droomhuis al gevonden. Het afsluiten van een hypotheek moet een weloverwogen beslissing zijn. Je gaat voor een lange tijd een overeenkomst aan. Alle rechten en plichten moeten duidelijk zijn, zodat je niet voor verassingen achteraf komt te staan. Een goede onafhankelijke begeleiding zorgt voor de juiste keuzes.

Maandlasten en toekomstplannen

De maandlasten zijn uiteraard erg belangrijk, maar de hypotheek moet ook goed passen in jouw totale financiële plaatje. Naast de maandlasten kijken wij ook naar de toekomstplannen, naar de gevolgen van gezinsuitbreiding, minder werken, overlijden of arbeidsongeschiktheid en eventueel naar de betaalbaarheid van de woonlasten na pensionering.

Op Curaçao bieden alle banken een annuïteitenhypotheek aan. Bij een annuïteitenhypotheek wordt er een vaste maandlast afgesproken. De verschuldigde hypotheekrente wordt eerst van de betaling afgetrokken en de rest van de maandelijkse betaling wordt gebruikt om af te lossen op de hypotheekschuld. Naar mate de tijd verstrijkt betaald u steeds minder rente, maar meer aflossing, omdat het maandbedrag niet veranderd.

Jij zelf hoeft niet bij alle banken

De vorm verschilt dus niet per bank, wel de verstrekkingsnormen en daarom zijn wij er voor jou. Jij zelf hoeft niet bij alle banken een afspraak te maken, dat doen wij voor je. Wij nemen die zorg uit handen. Je hoeft dus alleen maar in gesprek met ons te gaan en bij ons je dossier te vullen. Alles verloopt via ons. Het enige wat jij uiteindelijk moet doen is een bezoek aan de notaris voor de eigendomsoverdracht en het tekenen van de hypotheekakte.

Omdat wij goed en efficiënt voor jou aan de slag willen gaan is het noodzakelijk dat je ons voorziet van de juiste en volledige informatie.
Gelieve daarom de onderstaande documenten op voorhand langs te brengen of te e-mailen.
E-mailadres: info@hetverzekeringshuis.com

Klantervaring

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen

Voel je thuis bij Het VerzekeringsHuis!